Mien's Moestuin | Mien Maakt Moestuinieren Makkelijk

Online Moestuin Bieb

Hoe werkt het?

ACTIES!

Proeverijtjes

Planten, Stekken & Zaailingen

Zaden

Mijn account

Inspiratie

Blog

Moestuin Weetjes

Community

Meer info
Over ons

Moestuin Bieb

Contact

Betaalmogelijkheden

Verzenden of Afhalen

Garantie & Retourneren

Online Moestuin Bieb

Welkom bij Mien's Online Moestuin Bieb!

Hoe werkt het de Online Moestuin Bieb?

Het volledige aanbod van Mien’s Moestuin Bieb vind je hier in de Online Moestuin Bieb. Natuurlijk ben je van harte welkom om in Waddinxveen jouw stekjes, plantjes en zaadjes kosteloos te ruilen of te doneren.

Maar misschien woon je verder weg en heb je niks te ruilen. Dan kun je ook eenvoudig en snel hier online jouw moestuin zaailingen, stekjes, plantjes en zaadjes adopteren. Het kost je alleen een (kleine) adoptievergoeding en eventuele verzendkosten.

Planten vind je bij Mien's Moestuin | dé Online Moestuin Bieb

Bij de moestuinplanten kun je verwachten dat ze al verder zijn in hun groei en ontwikkeling. Veel staan er dan al in een grotere pot en kunnen direct in de tuin gezet worden. Niet alleen meerjarige planten, maar ook seizoensgebonden moestuinplanten vind je hier.

Stekken is een manier van vermeerderen, waarbij er een deel van een moederplant wordt afgenomen en in de grond wordt gezet. Er zijn zelfs soorten moestuinplanten die alleen als wortelstek (jonge plant) verkrijgbaar zijn. Hier vind je alle moestuin stekken.

Zaailingen zijn hele jonge plantjes. Wij hebben deze voorgezaaid in een zaaitray. De zaailingen zetten wij in hun eigen potje, zodat jij ze makkelijk in de grond los van elkaar kunt uitplanten. Alle jonge zaailingen vind je hier.

Jouw moestuin vanaf de start zien groeien en bloeien? Hier vind je alle zaden die beschikbaar zijn in Mien’s Online Moestuin Bieb.

Betaalmogelijkheden
Overschrijving

Je kan het geld vooraf overmaken met bijvoorbeeld internetbankieren of een overschrijving. Zodra het geld is bijgeschreven bij ons gaan we over tot verzending.

Contant of tikkie

Wanneer je de producten ophaalt in Waddinxveen betaal je bij het afhalen, dit kan met een tikkie of contant. Je kunt bestelling afhalen op afspraak op ons adres Mien Ruysstraat 29 in Waddinxveen.
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur.
Zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.

Verzenden of Afhalen
Afhalen

Je kunt bestelling afhalen op afspraak.
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur.
Zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.

Adres: Mien Ruysstraat 29 in Waddinxveen.

Bij afhalen kun je kiezen of je vooruit betaalt per directe bankoverschrijving, contant of met een tikkie.

Verzenden via PostNL

Pakketten worden 5 dagen per week verzonden en wij streven ernaar dat het pakket binnen 1-3 werkdagen op jouw adres wordt aangeboden. In het weekend (za/zo) worden er geen pakketten verstuurd. Houd hier dus rekening mee, als je bijvoorbeeld op vrijdagavond besteld.

Kleine bestellingen die door de brievenbus passen, zijn de verzendkosten € 4,99. Grotere pakketten die op jouw adres worden afgeleverd tot 10 kilo, daarvan zijn de verzendkosten € 9,90.

Bij verzenden vragen wij je jouw betaling over te schrijven op onze bankrekening o.v.v. het bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt, zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Let op: wij verzenden op dit moment alleen nog binnen Nederland!

Garantie, Annuleren & Retourneren
Garantie
Garantie geven op het aanslaan en groeien is helaas niet mogelijk. Er spelen veel factoren mee, hoe de plant, de stek, het zaad na aankomst bij jou, wordt behandeld en verzorgd. Licht, voeding, temperaturen, etc…Hier hebben wij geen invloed op. Het enige waar wij voor kunnen zorgen is dat wij een gezonde plant, stek, zaailing(en) of kiemkrachtig zaad toestuur. Natuurlijk pakken wij het zo zorgvuldig mogelijk in. Hier op de website vind je ook tips en adviezen en je mag altijd contact opnemen als er vragen zijn. Wij helpen jou graag!  
Annuleren
Als je een bestelling wilt annuleren, dan mag dat uiteraard. In onze grote stroom e-mails valt dat alleen op als je de originele bevestiging beantwoordt (reply-functie) en duidelijk de titel verandert in “Annuleren bestelling”. De reden van annulering willen wij uiteraard wel graag weten. Soms is de bestelling al de deur uit, maar dan kun je deze weigeren aan de deur (doosje) of ongeopend retour afzender sturen (envelop). Accepteer je het pakketje wel, dan zijn de retour-verzendkosten voor jouw rekening. Zie hierover meer onder het kopje “Retourneren”.  
Retourneren
Toch niet tevreden? Of wil je jouw bestelling (of een deel daarvan) retourneren om welke reden dan ook? Dat kan en mag ook! Je hebt na ontvangst van de bestelling 2 weken bedenktermijn. Je mag binnen deze 2 weken afzien van de adoptie/koop en deze ontbinden. Je hoeft geen reden op te geven, maar we vinden het wel fijn als je even van te voren contact met ons opneemt wanneer je producten retourneert. Zorg ervoor dat je alles weer in de originele verpakking en zo netjes en stevig mogelijk inpakt. Stuur de producten voldoende gefrankeerd terug naar ons adres (Mien Ruysstraat 29, 2742 MT Waddinxveen). Afgeven van je retour mag natuurlijk ook (ma-vr 8.00-20.00 en za 8.00-16.00 uur). Vergeet je niet, voor een snelle afhandeling van je retour, je naam en rekeningnummer te vermelden bij de zending. Je ontvangt de adoptievergoeding voor de geretourneerde product(en) terug. Alleen als je alle producten uit je bestelling retourneert, dan betalen wij ook één keer de verzendkosten aan je terug.

Disclaimer: de getoonde foto’s in de online bieb kunnen afwijken van het daadwerkelijk te leveren product.

Steun ook Mien's Moestuin Bieb!

Wij zijn afhankelijk van giften en donaties. Mien’s Moestuin (Online) Bieb is een initiatief zonder winstoogmerk en vanuit een hobby ontstaan. Wij zijn dus geen ondernemers en staan niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat betekent dat we dit initiatief alleen kunnen onderhouden met behulp van giften en donaties. Wij vragen dus enkel een adoptievergoeding en verzendkosten als u in de online bieb een bestelling plaatst. Met de opbrengst onderhouden en breiden wij de (online) moestuin bieb uit met nieuw aanbod. Wij kunnen uw steun hard gebruiken!
Ik wil een bijdrage doneren!