Mien's Moestuin | Mien Maakt Moestuinieren Makkelijk

Online Moestuin Bieb

Hoe werkt het?

Proeverijtjes

Planten, Stekken & Zaailingen

Zaden

Mijn account

Inspiratie

Blog

Moestuin Weetjes

Community

Meer info
Over ons

Moestuin Bieb

Contact

Betaalmogelijkheden

Verzenden of Afhalen

Garantie & Retourneren

Online Moestuin Bieb

Welkom bij Mien's Online Moestuin Bieb!

Hoe werkt het de Online Moestuin Bieb?

Het volledige aanbod van Mien’s Moestuin Bieb vind je hier in de Online Moestuin Bieb. Natuurlijk ben je van harte welkom om in Waddinxveen jouw stekjes, plantjes en zaadjes te ruilen of te doneren. Maar misschien woon je verder weg en heb je niks te ruilen. Dan kun je ook eenvoudig en snel hier online jouw moestuin zaailingen, stekjes, plantjes en zaadjes adopteren.
Het kost je alleen een (kleine) adoptievergoeding en eventuele verzendkosten.

Planten vind je bij Mien's Moestuin | dé Online Moestuin Bieb

Bij de moestuinplanten kun je verwachten dat ze al verder zijn in hun groei en ontwikkeling. Veel staan er dan al in een grotere pot en kunnen direct in de tuin gezet worden. Niet alleen meerjarige planten, maar ook seizoensgebonden moestuinplanten vind je hier.

Stekken is een manier van vermeerderen, waarbij er een deel van een moederplant wordt afgenomen en in de grond wordt gezet. Er zijn zelfs soorten moestuinplanten die alleen als wortelstek (jonge plant) verkrijgbaar zijn. Hier vind je alle moestuin stekken.

Zaailingen zijn hele jonge plantjes. Wij hebben deze voorgezaaid in een zaaitray. De zaailingen zetten wij in hun eigen potje, zodat jij ze makkelijk in de grond los van elkaar kunt uitplanten. Alle jonge zaailingen vind je hier.

Jouw moestuin vanaf de start zien groeien en bloeien? Hier vind je alle zaden die beschikbaar zijn in Mien’s Online Moestuin Bieb.

Betaalmogelijkheden
Overschrijving

Je kan het geld vooraf overmaken met bijvoorbeeld internetbankieren of een overschrijving. Zodra het geld is bijgeschreven bij ons gaan we over tot verzending.

Contant of tikkie

Wanneer je de producten ophaalt in Waddinxveen betaal je bij het afhalen, dit kan met een tikkie of contant. Je kunt bestelling afhalen op afspraak op ons adres Mien Ruysstraat 29 in Waddinxveen.
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur.
Zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.

Verzenden of Afhalen
Afhalen

Je kunt bestelling afhalen op afspraak.
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur.
Zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.

Adres: Mien Ruysstraat 29 in Waddinxveen.

Bij afhalen kun je kiezen of je vooruit betaalt per directe bankoverschrijving, contant of met een tikkie.

Verzenden via PostNL

Pakketten worden 5 dagen per week verzonden en binnen 1-3 werkdagen op jouw adres aangeboden.
In het weekend (za/zo) worden er geen pakketten verstuurd. Houd hier dus rekening mee, als je bijvoorbeeld op vrijdagavond besteld.

Envelop met bubbeltjes folie: € 2,95 (alleen losse zakjes zaden)
Brievenbusdoosjes: € 4,40
Pakketje tot 10 kilo: € 7,75

Bij verzenden vragen we je jouw betaling over te schrijven op onze bankrekening o.v.v. het bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt verzonden, zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Let op: wij verzenden op dit moment alleen nog binnen Nederland!

Garantie & Retourneren
Garantie

Garantie geven op het aanslaan en groeien is helaas niet mogelijk.
Er spelen veel factoren mee, hoe de plant, de stek, het zaad na aankomst bij jou, wordt behandeld en verzorgd. Licht, voeding, temperaturen, etc…Hier hebben wij geen invloed op.

Het enige waar wij voor kunnen zorgen is dat wij een gezonde plant, stek, zaailing(en) of kiemkrachtig zaad toestuur. Natuurlijk pakken wij het zo zorgvuldig mogelijk in.

Hier op de website vind je ook tips en adviezen en je mag altijd contact opnemen als er vragen zijn.

Wij helpen jou graag!

Retourneren

Toch niet tevreden? Of wil je jouw bestelling (of een deel daarvan) retourneren om welke reden dan ook?
Dat kan en mag ook!

Je hebt na ontvangst van de bestelling 2 weken bedenktermijn. Je mag binnen deze 2 weken afzien van de adoptie/koop en deze ontbinden.

Je hoeft geen reden op te geven, maar we vinden het wel fijn als je even van te voren contact met ons opneemt wanneer je producten retourneert.

Zorg ervoor dat je alles weer in de originele verpakking en zo netjes en stevig mogelijk inpakt. Stuur de producten voldoende gefrankeerd terug naar ons adres (Mien Ruysstraat 29, 2742 MT Waddinxveen). Afgeven van je retour mag natuurlijk ook (ma-vr 8.00-20.00 en za 8.00-16.00 uur).

Vergeet je niet, voor een snelle afhandeling van je retour, je naam en rekeningnummer te vermelden bij de zending. Je ontvangt de adoptievergoeding voor de geretourneerde product(en) terug. Alleen als je alle producten uit je bestelling retourneert, dan betalen wij ook één keer de verzendkosten aan je terug.

Disclaimer: de getoonde foto’s in de online bieb kunnen afwijken van het daadwerkelijk te leveren product.

Steun ook Mien's Moestuin Bieb!

Wij zijn afhankelijk van giften en donaties. Mien’s Moestuin (Online) Bieb is een initiatief zonder winstoogmerk en vanuit een hobby ontstaan. Wij zijn dus geen ondernemers en staan niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat betekent dat we dit initiatief alleen kunnen onderhouden met behulp van giften en donaties. Wij vragen dus enkel een adoptievergoeding en verzendkosten als u in de online bieb een bestelling plaatst. Met de opbrengst onderhouden en breiden wij de (online) moestuin bieb uit met nieuw aanbod. Wij kunnen uw steun hard gebruiken!
Ik wil een bijdrage doneren!