Mien's Moestuin | Mien Maakt Moestuinieren Makkelijk

Online Moestuin Bieb

Hoe werkt het?

ACTIES!

Proeverijtjes

Planten, Stekken & Zaailingen

Zaden

Mijn account

Inspiratie

Blog

Moestuin Weetjes

Community

Meer info
Over ons

Moestuin Bieb

Contact

Betaalmogelijkheden

Verzenden of Afhalen

Garantie & Retourneren

Zaden

Hier vind je alle beschikbare zaadjes voor jouw kruidentuin of kleine moestuin.

Proeverijtjes

Als je een beginnende moestuinierder bent, dan wil je makkelijk beginnen. Ook wil je niet gelijk eindeloos veel zaadjes van verschillende soorten groenten en kruiden hebben. Daarom heb ik speciaal voor jou leuke en makkelijke proevertijtjes samengesteld. Alle zaden in de pakketten zijn afkomstig uit mijn eigen moestuin, mijn zaadvoorraad en/of de moestuin bieb. In een pakket zit altijd meer dan voldoende zaad voor een seizoen, zodat je kunt ontdekken of de groente of het kruid jouw smaak is of toch niet.

De proeverijtjes zijn alleen online verkrijgbaar of op evenementen.

Losse proefzakjes Kruidenzaden

Herken je dit ook? Je wilt wat kruiden kweken, maar je weet nog niet of dit kruid nu is wat je zoekt, wilt of lekker vindt. In veel zakjes zit vaak zoveel zaad, dat je eindeloos moet planten. Of je gooit het weg. Zonde, toch?
Daarom vind je hieronder losse proefzakjes met mijn selectie basiskruiden die absoluut niet mogen ontbreken in jouw kruidentuin of moestuin. Alle kruidenzaden zijn afkomstig uit mijn eigen zaadvoorraad en/of de moestuin bieb en zijn GMO-vrij. In een los proefzakje zit altijd meer dan voldoende zaad voor een seizoen (of een mooi aantal planten).

De losse proefzakjes kruidenzaden zijn alleen online verkrijgbaar of op evenementen.

Losse proefzakjes Groentezaden

Herken je dit ook? Je wilt wat groente kweken, maar je weet nog niet of dit de groente nu is wat je zoekt of lekker vindt. In veel zakjes zit vaak zoveel zaad, dat je eindeloos moet planten. Of je gooit het weg. Zonde, toch?
Daarom vind je hieronder losse proefzakjes met mijn selectie basis groentezaden die absoluut niet mogen ontbreken in jouw moestuin. Alle groentezaden zijn afkomstig uit mijn zaadvoorraad en/of de moestuin bieb en zijn GMO-vrij. In een los proefzakje zit altijd meer dan voldoende zaad voor een seizoen (of een mooi aantal planten).

De losse proefzakjes moestuinzaden zijn alleen online verkrijgbaar of op evenementen.

Losse proefzakjes Bloemenzaden

Bloemen zijn onmisbaar in elke kruiden- en/of moestuin. Niet alleen trekken ze bijen en vlinders aan, maar lokken vaak ook schadelijke insecten weg van je andere groentes. En wist je dat er ook bloemen zijn die eetbaar zijn? Hier vind je het aanbod proefzakjes bloemenzaden. Alle bloemenzaden zijn afkomstig uit mijn zaadvoorraad en/of de moestuin bieb en zijn GMO-vrij. In een los proefzakje zit altijd meer dan voldoende zaad voor een seizoen (of een mooi aantal planten).

De proefzakjes bloemenzaden zijn alleen online verkrijgbaar of op evenementen.

Losse proefzakjes BEWUSTE moestuinzaden

Vanaf 2023 bieden wij ook de door ons gekweekte groente-, kruiden- en bloemenzaden aan: de BEWUSTE moestuinzaden. Dit zijn zaadvaste en patentvrije groente-, kruiden- en bloemenzaden, die vanzelfsprekend vrij zijn van genetische modificatie (GMO). BEWUSTE zaden zijn geteeld zonder gebruik van chemische middelen. Ze zijn dus heel (bio)logisch, maar mogen officieel het stempel niet krijgen. Toch willen wij door middel van deze zaden de rassen in stand houden, zodat we deze door kunnen geven aan de generaties na ons.

Hieronder vind je losse proefzakjes met mijn selectie BEWUSTE groente-, kruiden- en bloemenzaden, die absoluut niet mogen ontbreken in jouw natuurlijke moestuin.

Alle zaden zijn afkomstig uit onze eigen persoonlijke zaadvoorraad. Je vindt hier alleen maar 100% BEWUST gekweekte zaden en géén hybride (F1) soorten. De meeste zaden zijn zeker zo’n 5-6 jaar kiemkrachtig. In een los proefzakje zit altijd meer dan voldoende zaad voor een seizoen (of een mooi aantal planten). En nà de oogst kun je jouw eigen zaden winnen.

De proefzakjes BEWUSTE, zaadvaste, patent- en GMO-vrije moestuinzaden zijn alleen online verkrijgbaar of op evenementen.

Disclaimer: de getoonde foto’s in de online bieb kunnen afwijken van het daadwerkelijk te leveren product.